Hänger med en cooling

Hänger med denna cooling nu. Vi ska käka lite käk å sen fara å kolla lite fotboll. Yäh


hejdå sol

haha tänka sig att jag har några stycken läsare även om jag aldrig uppdaterar. haha. Men iaf så tycker jag det är så jobbigt å blogga nu så ja ni ser ju hur ofta jag kommer att uppdatera. Kommer inte lova er massa inlägg utan det beror helt enkelt på hur mycket jag har för mig, vet inte när jag skrev senast men jag kan ju iaf berätta om min helg.
Fredag: Kom hem, vettefan vad jag gjorde. Käka lite onyttigt såg tv och sånt skit. hemma kväll tp.
Lördag: Gjorde lite på so:n. Sen drog jag till stina. Vi vi låg ute och stekte å försökte bli lite bruna vilket jag inte tror vi blev (?)  Sen laga vi nå kyckling å ris å vi sög haha vi kömr inte stå i köket när vi blir äldre vi stiooooona (som du nu vill bli kallad ;) ) Sen drog vi till grenbers för att vi tänkte bada. Dock var det lite väl kallt än. häh (jag är ingen badkruka även om de lät som de:P) Sen for vi å moppa på nån skogväg. haha de vart lite som safari. tp tarsiga vägar och vattenhinder, haha men vi kom då iaf hem efter att ha kört tp 2 mil. Sen poppa vi lite popcorn och satte oss och såg grown ups som vi tp sett 145446756643 ggr bara för att jag it har nån annan på mitt usb... sen nån gång på kvällen så moppa jag hem.
Idag: så gjorde jag klart so:n. Fan va jobbigt. Sen drog jag på byn och köpte mig lite vattenmelon och vindruvor. Drog även och köpte en morsdagspresent till mamma. (snäll) Sen har jag bara legat ute och stekt och käkat mitt flåååd hah. Nu vart de då storm opa löparheden så jag går nog in, peace out!
look at my coola tröja

Japp

Nuni! Nu har jag tagit mig i nacken och klippt av mig håret! Och jag blev faktiskt nöjd! Nu DHW sen chillichilla lite.


mot boden för att kolla fotboll!

pusssss

yeye moppemoppe

känner igentligen att jag inte har tid för bloggen efter som att det är så mycket annat kult som händer just nu så att det är inte många timmar alls jag spenderar vid datan. Vet igentligen inte när jag uppdaterade senast men igår så drog jag iaf te min saknade älskling och jag fick en superfin conversetröja av han,tack gullispojken min!♥ idag for jag och gjorde moppeprovet och KLARADE DET! bajs vad gla jag är! Så nu vet ni de. taxitaxi jag bliva. Har tänkt moppa till tvärån endast för att hämta min fula kompis och sen dra hem till mig igen. Vadå snäll?!?!
fuck for coool

sometimes you have to be your own hero.

halloj alla goingar!
passar på att blogga medans stina sminkar sig. Igår flåda vi såg film och lite sådant. Idag kommer mamma och hämtar oss vid 1 nånting. Och då drar vi ut på byn och ser om det är nå folk ute så hära första maj. Efter det tar jag nog en prommis hem äter och gymmet. Så set då min dag ut kraaaaajmmmm.
min garderob ropar efter dom här!

RSS 2.0