hej

hellu
 
chillin at stinas house. idag sluta vi halv 12 som vanligt, såååå skönt. drog hem till hundarna och sen vidare mot pappas jobb för att putsa lite fönster. som sagt så är jag me gaystina nu, vetit va vi ska gö, bajsa kanske? 
hahahahha åh söta pojkar♥♥♥♥♥
trötta?
heta
hej moaaaa är du glaaaa????
finklassen♥♥♥
hahahahaha bosse gangstern
hahhahhahahahahhahaha

söt du var igår alber
hahahahahaha cute
helluuuu moa
hahaha
stina bjuder
ogglät<3333
hahahahhaah
snygg
 
 
 
 

Hej

Drog till Piteå efter skolan för att få några papper påskrivna till praoen och såklart så fick jag med mig nånting hem. Idag blev det en skinnväst från veromoda. Grymt snygg! Bild får ni senare för de är nå cpe me paddan.


Gode söt


Pitestad

Hallo, blev så att jag for till stan idag med mamma och syster. Hittade det jag sökte, en vinterjacka. Hitta även en ny halsduk och ett par vantar! Tack mamma!


.

Efter ett mycket hårt och jobbigt träningspass så belönar jag mig själv med en hjortron och banan smotie toppat med lite flingor. Mumma


Middags mys!


jaja

heeeeyo ett tag sedan vi sågs sist,hehe...
 
hade vell igentligen inte så mycket att säga än att jag lever och har svårt att hitta någon tid till bloggen. Skolan är verkligen igång på riktigt nu och läxorna börjar rulla in. Så mina dagar har i stort sett sett ut såhär att jag kommer hem pluggar snabbt, äter, tränar och sen kommer man hem duschar osv. Tycker verkligen att skolan tar upp för mycket tid. jaja som ni ser på bilden nedan så har jag nyss tränat och är påväg till duschen. 
 
btwwwwwwwwww läste någonstans igår att green day ska släppa 3 nya album!! ganska kul att se om de slår dem gammla låtarna. För er som inte visste det så var jag ett ganska stort green day fan när jag var lite yngre. så de var ju ett litet pluss i kanten!

snygg

RSS 2.0