detta fält måste fyllas i

tjenatjena!
kanske är smart att börja göra mig i ordning nu. Dagens planer är att hänga med min coola friend stina. Vi kmr vell antagligen göra massa coola saker som bara coola människor som vi kan göra. you name it! Sover även där så det låter ju ganska så braaaa.
denna skulle sitta fint i min mage nu

if you had one shot

tjenatjena!
har varit jätte duktig och pluggat. hehe dock han jag ju då inte klart allt. Men lixom de e ju jag så man får ju som vara glad att jag iaf gör litegrann. Någon stund i solen blev det inte efter som den nästan aldrig kika fram. Men en skön promenad med riktigt sköna skavsår fick det bli. strax gymmet.
haha åh juste jag var blond förra sommarn...

min dag

halloj!
Dagens planer blir att först och främst göra bort alla läxor som bara väntar på att bli gjorda. Och det är ett antal faktist... sedan hade jag tänkt hinna ut på en liten prommis med vovven nu när det är så fint väder. Sedan om jag hinner så sätter jag mig vell ute i solen och bara njuter av att värmen äntligen är här! Sen ikväll blir det gymmet! Om man bortser från pluggandet så är det vell en helt ok dag. Ska försöka hinna med att göra någon inlägg idag.
fuck yeeh

några måsten!

nu då jag har det mesta jag behöver i klädfronten så känner jag att träninggarderoben behöver fyllas på! skullle behöva få mig ett par nya tränings thigts och några t-shirtar. Skulle heller inte tacka nej till ett par nya skor.. hehhe...
vilka?

mys!

hallå där!
sitter just nu och gör iordning ett svidande magpass för morgondagen. Hade tänkt pröva på lite olika kettlebells övningar och se om det funkar bra. Men idag är det lördag så jag tänker sätta mig med ett glas läsk i handen och en påse  godis och njuta som aldrig förr.
Gårdagen flöt på bra. Gick direkt från skolan till gymmet och det blev en riktigt skön träning. For hem och åt middag duschade och sådär innan jag åkte vidare till min älskling där natten spenderades. Idag hade vi det super mysigt gick på en liten prommis sen satt vi ute och stekte i solen! åh så härligt att sommaren är på väg!! fick sedan säga hejdå åt min pojkis som sticker och blir turk imorgon! sola åt mig gullet love u!♥
teneriffa -12

fuck yeah

hallå där!
uppdateringen i veckan har varit vääääldigt låg. Har tränat arslet av mig och gått runt med världens träningsverk och nästan bara suttit hemma. Ändå ägnar jag inte en sek åt datorn. Knaaaas jag e. Har haft det ganska lungt med läxor så jag tänkte att jag skulle vara duktig och börja plugga tidigt till några prov vi har framöver. Men tror ni ens att jag öppnade de förbannade böckerna?!?!?! ne. Så jag kmr som vanligt få stressplugga två dagar före,bajjjjskorv. Kan ändå säga att jag har varit duktigt då jag har pluggat teori. Det mesta börjar sitta nu så det är vell bara lite finslip så sitter allt och det är inte länge alls tills det är dags för uppkörning heller. NICE. kmr förmodligen hinna ha tagit kortet någon gång i mitten av maj om allt går som det ska!:D
ojj hade inte tänkt mig ett sådant långt inlägg,men puss på er som orkar läsa de:*
bild i repris

cha

tjena mittbena!

sitter och drar chillen hos Moa. Blev först att vi drog och kolla när böle/infjärden spela mot äbyn med massa folk. Så det var tevligt. Sen drog vi å handla MASSA flåd och då menar jag massa! vi gjorde echiladas och en uber god tårta. (du missa nå artur :P) den egde iaf. Vi han även med att flåda med lite chips och dipp och 3 dricker han vi dricka upp. De var super mys och måste helt klart göras om right? men nu ska jag å stina hem till mig också ska jag nog vara med henne å skogshuggarn ett tag sen. Och träna ikv. det är ett måste.

pussss snyggis:***

jag och stina e smexxiiii


söt video jag snabbredigera i morse, nu ska jag vara social med dom andra pyyyysssssss:******

RSS 2.0