varför man ska dricka mycket vatten.

  • Transporterar, i form av blod, syre, hormoner och näringsämnen till kroppens vävnader samt överskotts- och slaggprodukter från celler till njurar och levern.
  • Vatten minskar effekterna av stress och trötthet.
  • Fungerar som stötdämpare i t.ex. ryggraden och hjärnan samt som smörjmedel i leder och vävnader.
  • Reglerar kroppstemperaturen - svettning vid överhettning.
  • Vatten förbättrar koncentrationsförmågan och uthålligheten. Vatten behövs för kroppens och musklernas återhämtning vid fysisk träning.
  • Vatten förbättrar energiupptaget och förbränningen av kalorier.
  • Vatten ger naturlig skönhet för kroppen, är bra för hud och hår.

love yourself

sommaren -11
Jag har suttit och kollat igenom lite bilder från sommaren och från hela året och kommit på hur mycket jag verkligen har förändrats. Utseendet är inte det som har förändrats mest utan det är hur jag var/är vara som person. Jag har alltid varit en person som vågat säga till och som vågar komma med mina egna åsikter. Men precis som alla andra så har jag varit osäker som person. Då man känner att man inte duger. Då man bryr sig om vad alla andra tycker osv. Sån var jag för ungefär ett år sedan. Sedan hände något med mig och jag började inse att jag inte kan vara någon annan än mig själv. Alla andra är redan upptagna. Hur mycket jag än skulle vilja ha någons gulliga ansikte eller någon annans fina kropp så skulle jag inte kunna göra något åt det. Jag började bygga upp mitt självförtroende och jag började inse att jag är fin som jag är. Jag är nu en sån person som inte bryr mig. Jag blir stark om någon annan försöker att trycka ned mig. Jag växer och blir större när någon tror att de ska göra mig mindre. Jag kan till och med säga att jag är nöjd med mig själv! Visst vet jag att det finns så många som är så mycket snyggare än mig. Men det är vell bättre att tycka om sig själv för den man är istället för att må dåligt för att någon annan är snyggare. Även om man inte är en av de snyggaste så finns det alltid någon kille som tycker att just du är vackrast. Ni kanske inte fattar vad jag vill komma fram till med det här inlägget. Men det ska jag berätta för er nu. Om ni tycker om er själv och de ni gör så blir allting så mycket roligare. Jag är glad att kunna säga att jag är så glad att jag är just som jag är. Att jag har mina fina vänner och min fina pojkvänn som förgyller min dag varendaste dag!
Tjock,smal,kort,lång ni är alla fina precis som ni är!





Långt inlägg. Läs eller inte, jag bryr mig inte.


luuungt

jag vet. Jag sa att jag skulle blogga igår och så gjorde jag inte de. De låter ju helt klart som jag de. Iaf så tog jag moppen till Albin igår vi hade det mys och så. Drog sedan till Stina vid 6. Vi laga jete go mat och jag gjorde godaste kladdkakan evvvaaahhh. jes. Vi såg även nån lejd film och dansa till pistvakt lalala cooola bruuds. Sen idag så vaknade vi vid 11 halv 12 nångång. Åt frulle chilla sen tog jag moppen hem i regnet. Här snackar vi kallt. Vart faon tog värmen som var här förra helgen vägen???
Men nu ska jag se lite film på datorn och bara ta det lungt. Sen ikv så drar jag mig förhoppningsvis ut på en liten springtur.

nattinatt

stänger snart igen mina blå. Imorgon så kan jag lova er att jag kommer att uppdatera. Bra puss chaooo
no hade man gode så långt hår nog!

RSS 2.0