Frulle

Just ätit en supergod frulle på hotellet. Det fanns verkligen hur mycket som hellst att välja mellan. Så jag är proppers. Idag blir de grönan!


Mys

Har hunnit vara i Sthlm i en halv dag ungefär. Anledningen till att jag inte har bloggat är att internet har varit dåligt hela vägen. Har hunnit vara på stan och köpt mig två par betterbodies leggins (nöjd i sinne😍😍) nu sitter jag på vapiano och ska äta hörs!


Högakusten

Nu är vi i högakusten där vi ska sova på hotell en natt innan vi drar vidare till Stockholm. Middag nu sen blir det väl att chilla på litegranna.


Jul. 28, 2013

Ser att det har tittat in mer folk än vanligt! Kul! Då ska jag fortsätta med bloggandet!

Körde sista passet idag innan vi far. Blev ben. Blev ett bra pass med mycket benböj. Tycker inte om benböj egentligen men det måste man ju som ändå köra;) han dock inte köra allt eftersom mamma hade så himla bråttom hem. Såklart så köpte jag en celsius före och är pigg som satan nu, när ska jag lära mig att jag inte kan dricka sånt om jag tränar på kvällen?!?!

Bjussar på en liten bild från då jag och Jenny cykla vilse, så sämst vi e;)


Stockholm

Vet att jag har varit sämst på att blogga nu på senaste tiden. Men jag SKA försöka. Imorgon åker vi till Stockholm. Vilket betyder 5 dagars vila. Men kroppen behöver också semester. Så förhoppningsvis så kommer jag hem med bra motivation! Kommer nog bli super.


☀☀

Gårkvällen blev lyckad. Hade däremot hoppats på ett lite roligare slut, menmen. Hade iaf en riktigt trevlig kväll med trevligt folk.

Nu blir de lillis med jen😘


Pdol

Pdol levererade. Nu blir de sova med bruttorna😘😘😘


Underbara dag☀

Solen levererade idag. Hur skönt som hellst var det. Har legat och pressa i lillstrand, beställt lite från fitnessguru och kört ett ryggpass med Stina. Tror faktiskt att jag fått lite färg. Lovely.


härligt!

Passet idag gick toppen!! Är supernöjd. Som sagt så körde jag axlar/mage och sedan så la jag in biceps på slutet. Och bicepspasset blev bara bäst. Ett av dem bästa jag gjort faktiskt. Celsiusen som jag drack innan kan ha varit en av orsakerna till att det gick så bra. Så himla bra pwo alltså. Får världens energi av det. 
 
Har hunnit äta lunch, dammsuga, och renbädda. Duktig tjej alltså. Snart kommer stinis hit. så det blir funny!
 
 

Icaniwill

Vilade igår så är ganska så taggad idag. Ska dricka mitt pulver sen så ska jag springa en runda. Idag blir det 3km så snabbt som det går. Måste ju testa om jag blivit nå snabbare än tidigare. Sedan hem och äta frukost nr 2 som är lite mer matig. Sen gymmet, och där ska axlar och mage dö.


Heh

Denna snygga outfit går jag runt i idag. Skön om inte annat;)


Trött.

Ställde klockan på halv 8 för att kliva upp och träna. Hade planerat ihop ett konditons och styrkepass men när klockan ringde så sa min kropp nej. Så jag tar vilodag idag istället för imorgon. Har nyss ätit en frukost/lunch i form av proteinpannkakor. Så himla gott alltså! Nu lite OC tittande sedan fix.


Tråk

Har åssit att göra så jag ligger och tittar på OC. Om jag inte hittar på något att göra ikväll så kanske jag drar ner till mina tremänningar i stugan. Hörs peps.


Jul. 19, 2013

Blev ett bra pass idag. Tror att jag ska testa viktade dips nästa gång! Fett kul. Nu ska jag käka en lite lättare lunch sen duschen.


Gymmet

Triceps/bröst ska nu avklaras.


Jul. 18, 2013

Srysrysry alla stackars människor som har kikat in på min blogg idag och upptäckt att jag inte bloggat något.

Igår så var vi ju i stugan med släkten nerifrån. Blev en mysig kväll och jag tänkte bjuda på lite bilder från det.

Idag så har jag ikket gjort mycket. Har sprungit backintervaller, tittat OC, handlat, lagat laxmiddag, ätit jordgubbar och hängt i soffan.


Mot stugan

Nu far vi till stugan och äter och umgås med våra släktingar från Göteborg och Stockholm.


Serier

Alltså är det bara jag eller känns det som att livet är lite halvt över när man har sett klart en hel serie och man vet att det inte kommer några mera avsnitt?
 
Jag älskar att titta på serier. Föredrar det mycket hellre än att se en film. Det hinner hända så mycket mer och man liksom lär känna personerna, låter lite gay men. Iaf så fort jag börjar titta på en serie så blir jag besatt. (om jag då tycker att den är bra alltså) Känns som att jag har sett alla bra serier nu så jag får snart börja om att titta om alla. Ni måste ju verkligen undra om jag har något liv, och det kan jag faktiskt själv undra ibland, hehe. all min tid som jag inte har något att göra så tittar jag på serier. Kan stå och titta på Ipaden då jag står och lagar mat eller sminkar mig osv. 
 
90210 är seriern som jag senast tittat på. Såg klart den igår och grät lite smått där i slutet när de fick varandra tillslut. (kan ju inte berätta vem om ni inte har sett den) Ni som inte har sett den borde verkligen ta och titta på den. Dramaserie om massa ungdommar som bor i beverly hills.
 
De tre bästa serierna jag har sett är nog One tree hill, how i meet your mother och the big bang theory.
 

Nu hade jag tänkt börja titta på The O.C. Hört att många tycker att det är en riktigt bra serie.
 

Pumpa

Biceps ryggpass just avklarat. Mina armar känns väldigt skakiga nu efter.


Mot Luleå👍

.


minbeauty.se

Min beauty.se är en webbutik som säljer bra lösogonfransar till ett billigt pris. De har massor av olika modeller som passar till både vardag och fest. I sammarbete med tourn så har jag fått chansen att ge ut 15 % rabbat på alla lösögonfransar till er läsare. Det enda ni behöver göra är att skriva in rabattkoden ''bloggläsare'' när ni ska beställa. Klicka här för att komma till deras hemsida.
här är en av deras lösögonfransar. Den här typen heter superstar och passar lite mera till fest. Kostar endast 69 kronor. Superfina är dem också.
 

Så besök deras hemsida och använd er av rabattkoden ovan. Ni kommer inte att ångra er.
 

Godmorgon folks

Tjäääna

Har precis ätit en god gröt till frulle och ligger nu i soffan och gör nada och nada. Har faktiskt funderat på att vila från träningen idag pga att jag känner mig så sliten. Ikväll blir det att åka till Luleå för att fira mormor som fyller år! Uppdaterar er lite senare då jag har något mer intressant att berätta om.


💪

Ligger helt död i soffan nu. Benpasset blev lite flummigt i början då jag och Stina var där samtidigt. För som vanligt så har vi ju så mycket att prata om så tiden bara flyger iväg. Plus att alla maskiner som jag ville köra var upptagna precis då jag skulle ha dem. Men körde stenhårt det sista och det tog riktigt bra. Drack en celsius före och det går inte att varva ned efter, haha. Borde dricka de innan varje pass men jag är ju så snål... Nu duschen sedan lite käk.


hejsanhoppsan

har tagit lite bilder som senare kanske kommer att användas till en ny header. Är dock några som fattas så det får vänta ett tag. nu ska jag inta soffan ett tag och bara titta lite tv.
ni kan ju ursäkta mitt duckface:PPPP
 

Morning

Kände mig inte sådär supertaggad att fara och träna nu så jag väntar till ikväll istället och hoppas på mer energi då. Nu ska jag göra mig färdig sedan ska jag fota våran husvagn sol vi nog ska sälja och lova även att fota wilma litegran. Var ett tag sedan kameran kom till användning faktiskt.


Luleå hamnfestival

Helgen min blev sjukt lyckad! Fick träffa nya människor, dansa, åka karuseller, skrika (i både karusellerna och publiken) se zacke sjunga osv. Tråk att det redan är över men det är ju it så länge till pdol så. Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag. Har fått ganska lite sömn så jag får ta igen det imorgon.

Också fyller ju även Stinis år idag. Puss på henne😘


Jul. 13, 2013

Sitter fortfarande på släktträffen. Har för ett tag sedan ätit en god middag. Knytkalas var det som gällde. Så vi hade med oss lite god mat. Vi är i svenslijda. Riktigt mysigt ställe faktiskt! Snörde ihop ett snabbt collage från dagen.


👍

Hade en superbra gårdag i Luleå. Saknade dock lite bättre artister. Ska dit ikväll också så då får vi hoppas att det är fler och bättre artister. Nu ska jag på släktträff i Piteå. Ska försöka komma ihåg att blogga under dagens gång så ni kan ju kika in senare.


Fix och frukt💄💖🍇

.


👌👌

Blev ett väldigt jobbigt pass idag. Långt blev det också, hehe. Ikväll blir det att åka på hamnfestivalen i Luleå. Kommer nog bli super!


Kötta

Nu beger jag mig mot gymmet med Jenny för ett triceps/bröstpass. Blir nog super!

Kolla baggen på bilden!! Jag och wilma såg den igår när vi var och sprang. Den var jävlat störst. *ryser*


Jul. 11, 2013

Ligger ute i solen och bara chillar. Selar lite candy crush och sånt. Cool tjej som har börja om att spela det. Haha. Taggar morgondagen, tror att den kommer bli himla bra alltså!


tjäna

halloj!
 
Just nu sitter jag med målade naglar. Idag ska jag endast sitta hemma och ha tråkigt och göra nödvändiga saker. Sedan ikväll så blir det en löparrunda. Såndana dagar behövs ibland.
 
Igår blev det en one in a lifetime flådardag. Vi käkade godis och massor av kladdkaka. Jag får ingen ångest eller såntdär när jag bestämmer mig för att käka godis men jag känner ba att jag inte behöver äta sånt. Det känns som så överskattat på något vis. intressant att veta. men vi hojres.
sexxigaste bilden evvah. mer än två år sedan.
 
 

Mot jänny

Tacokväll med brudsen hos Jenny. Blir mys och gott!


Dåligt uppdate

Bloggandet idag har varit sämst. Men hela vägen till Ikea och på Ikea så har internetuppkopplingen varit sämre än sämst. Vi fick mest med oss småsaker hem. Lyxade till det med godis på vägen hem. Candy world är ju ganska svårt att motstå. Litet paradis om man är sockersugen. Ikväll blir det intervaller. Måste bara smälta maten först annars går det it.

Jag åt chokladen och piratgodisarna ej de där feta påsarna min syrra håller i;)


Ikea

Drar mot Ikea nu. Lång bilresa. Därför tycker jag att ni kan vara sociala på snapchat och kik.
Snapchat: mimmiikarlsson
Kik:mimmikarlssonn


Godnatt😴😴

.


👍

Dagen blev riktigt bra. Jag och Stina for på byn ett tag. Vi for sedan hem till mig och då kom även Jenny. Vi flummade på lite mer än vanligt. Nu ska jag bara chilla i soffan till lite 90210.

https://cdn1.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51db026c9606ee3520f78897.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51db0277ddf2b371199a6637.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51db027ee087c33715d8b66a.jpg" class="image">


hejåhå

känns som att jag har börjat bli dålig på att blogga igen. Ska försöka hålla igång med bloggningen nu och försöka skriva saker som inte bara handlar om min fritid.
 
benpass idag. Gick sådär. Kände mig faktiskt svagare än vanligt. Körde några fler sett benböj, annars så har jag väl inget intressant att berätta om passet. stina kommer hit snart så ska skynda mig litegranna nu.
En söt gammal bild med på mig stina och en kladdkakssmet. Om jag minns rätt så lyckades vi ganska bra med den kladdisen.
 

Bad🏊

Dagen har bjudit på gomiddag,bad, och mycket skratt. Åt tills jag nästan storkna. sånt gillas. Nu bär det av hemåt och då får vi se om jag ids göra nå eller om jag fastnar i soffan.


.

ska alldeles strax moppa iväg till farmor och farfars stuga. Blir middag där med dem och mina kusiner. Länge sedan man träffade dem. Så det blir mysigt. kommer nog upp något inlägg medan vi är där. 
tog denna bild förra året, tror det var på phb. Gillar den ändå på något vis.
 

Mååår

Låter rubriken tala. Jag bara mår. Solen skiner och det är varmt. Sånt måste man ju bara älska.


Jul. 07, 2013

Gårkvällen blev mycket roligare än fredagen. Träffade mycket härligt folk. Massa cred till dem som fixade detta så folket i älvsbyn kom ut för en gångs skull. Tog bara två bilder på mig och Jenny. Måste bli bättre på att fota!

Vilodag idag. Sov ända till nu. Det hör inte riktigt till det vanliga. Nu ska jag äta en god frulle och sen bara chilla.


Chaoooo

Blir att fara ner på festival x ikväll också och se om det är roligare idag. Åker nog dit lite senare. Så ni får räkna med dålig bloggning.


.

Öööh jaha. Rubriken på det andra inlägget skulle vara heyoo men min mobil måste på något konstigt vis ha ändrat det till heroin. Och inte går det att. Ändra heller. Tänkte sola ett tag men solen vill inte samarbeta.


Heroin

Jag och syrran fick för oss att vi skulle springa intervaller upp för kanisberget. Kan säga att det var det jobbigaste jag gjort. Så nu sitter jag med syrran och käkar lunch på altanen. Kanske att man kan ligga i solen ett tag idag. Skulle vara ganska så skönt.


Sängen nu

Kvällen blev bra. Även om artisterna inte var min smak så var jag där med roliga människor. Det är ju som huvudsaken. Tog inte en enda bild tyvärr men ni överlever nog. Imorgon ska jag ta mig en lång sovmorgon. Vi får se hur det går.


Matmatmat

Prövade äta på den nya restaurangen idag. Åt en Caesarsallad. Riktigt god var den. Ikväll blir det att dra ner på byn och kolla om det är några bra artister på festival x med några tjejor. Sen så har mina grejer från sportamore kommit så ni kanske får bilder på det jag behåller imorgon.


Bojn

Drar upp på byn ett tag med Jenny. Bär min nya blus och ett par vita shorts.


👍👍👍

Dagens pass blev axlar och triceps. Var ett tag sedan jag körde den kombinationen. Tycker det är en jättebra kombi så jag kommer nog börja köra den igen. Körde först axlar och det blev ganska kort och intensivt. Det är det bästa tycker jag. Nu ska jag käka lite stekt blodpalt som blev över från igår. Sååå gott! ni kanske har märkt att jag gillar mat. Hehe.


Gymmet

Är på gymmet nu. Bloggar mer när jag kmr hem.


Mums.

Snäll som jag är så ställde jag mig och bakade en kladdkaka åt wilma och Carro. Kände inget sug alls efter kladdkaka så jag åt jordgubbar, vindruvor och kvarg. Riktigt gott det med. Jag är en riktig jordgubbsälskare. Finns inget bättre!🍓🍓🍓

https://cdn2.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51d5bdd6ddf2b3294ec34343.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51d5be06e087c325eefcfefa.jpg" class="image">


Middagsdejt med två småglin:P

.


better bodies

Better bodies är enligt mig de klart snyggaste träningskläderna. Och det har jag tyckt ända sedan jag började gymma men ändå har jag inga utav dessa klädesplagg i min garderob?!?! Det enda dåliga med dem är vell att dem är ganska dyra jämfört med många andra träningskläder. 
Nästa träningsplagg som jag köper ska vara en utav dessa. Perfekt eftersom jag älskar rosa träningskläder. Det vet nog dem som sett mig på gymmet. hehe.
 

Trött tjej

Blev en pw på 1 mil. Känner mig ganska trött i benen så ska ta och göra i ordning nå mat så jag orkar resten av dagen.

Om ni tycker att det är drygt att gå långa powerwalks så pröva lyssna på en ljudbok. Det tycker jag är jättebra tidsfördriv. Lyssnar numera alltid på deckare när jag går.


Morning

Käkat en god grötfrulle. Den var ganska saknad eftersom jag ätit så mycket pannkakor på senaste tiden, haha. Iaf så blir dagens pass en lång powerwalk. Vet inte riktigt vart jag ska gå så vet ej hur långt det blir. Det får vi se efteråt. Jag hör av mig med något roligare inlägg senare.


Jul. 03, 2013

Blev inte att vi tittade så mycket på matchen. Satt med några brudar och snackade och skratta. Han även med att planera lite saker, sånt gillas. Har då bloggat så mycke idag så det här lär nog bli sista inlägget. 💋💋

https://cdn2.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51d483799606ee381261ace2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51d4837e9606ee3867627ee3.jpg" class="image">


⚽⚽

Drar och kollar fotboll. Div 4 spelar⚽⚽


new in

fick hem en superfin ryggsäck idag som jag väntat på väldigt länge. Känner att det börjar bränna i börsen. Får nog ta det lungt med shoppadet ett tag. Vi får väl se hur det går med den saken.
 
 
 
 
 

13:25

Passet gick bra. Orkade 12,5kg idag på biceps curl. Handlar alltså. Dock inte så många men jag är nöjd ändå☺ som vanligt så sitter jag å trycker i mig mat så här efteråt. Det blev över av middagen som vi åt igår så det fick bli min lunch. Nu duschen!


pannkakor

sitter och käkar proteinplättar. Min nya favoritfrulle! Dock blir man så jävla mätt av dem.
och stina jag äter mer än en pannkaka:*****
 

Natti💖

Sitter och tittar på sex and the city. Vet inte hur många gånger jag sett den serien, men ändå tycker jag den är bra.

Det enda jag har planerat om morgondagen är att jag ska avklara ett rygg och biceppass på morgonen och titta på fotboll på kvällen. Sen hoppas jag att något händer mellan det också.


Jul. 02, 2013

Sitter hos Stina och tittar på film. Var ett tag sen jag träffa den bruttan😘


shoppashoppa

sitter och klickar hem lite grejer från sportamore nu. Ni får se när det kommer.

jag överlevde

yesyes jag överlevde fast än det blev en sjukt jobbigt intervallpass. Körde 30 30 på åsenspåret. 30 sekunder kuta, 30 sekunder powerwalka. Gjorde det 17 ggr. Nästa gång så ska jag orka 20! 
 
När jag kom hem så skrek min mage bokstavligen efter mat så jag gjorde en mumsig omelett. Måste bara berätta att jag älskar det. Snabbt går det också att laga den så det är ju bara winwin. ska käka upp detta sen ta en skön dusch. bajjjj
jag bara älskar min super skarpa webbcam. yeye
 

Intervaller

Intervaller på åsen blir dagens pass. Jobbigt är bara förnamnet. Vi hörs om jag är vid liv efteråt!


Heja älvsbyn!

Hade inte så mycket att göra så jag drog och titta på syrrans match. 1-1 står det nu.


Nya kortsiktiga mål.

tänkte dela med mig av några kortsiktiga mål när det gäller träning. Tänkte att det kan ju alltid vara roligt att höra vad andra vill uppnå. Jag har fler mål än de jag kommer dela med mig av. Större mål har jag också men nu tar jag bara de kortsiktiga.
 
♥ Gå upp i vikt. 
Jag väger inte speciellt mycket och det skulle inte alls skada om jag lade på mig något extra kilo. Jag vill dock inte gå upp i vikt och lägga på mig mera fett utan mera muskelmassa. För att uppnå det så gäller det väl bara att fortsätta styrketräna som jag gör och se till att jag får i mig nog med protein varje dag så att musklerna byggs upp och inte bryts ned.
 
Klara 7 stycken strikta chins.

Chins är vad jag i allafall tycker en väldigt jobbig övning men ändå kul. Jag tycker det skulle vara så coolt att klara att bara pumpa massor av chins men för att klara det så måste jag ju ha lite delmål på vägen och det här är ett av dem. 
 
♥ Orka 12,5 kg i biceps curl.

just nu ligger jag på 9-10kg i det och nästa snäpp efter 10:orna är 12,5kg så det SKA jag orka på ett tag.
 
♥ Orka 25 stycken situps i brutalbänken.
Orkar kanske runt 20 stycken nu men vill ju såklart klara fler.
 

Det är några av mina nuvarande mål.Så vu hoppas att jag uppnår dem snart!
bild från weheartit, så snygg kropp!
 

finish

Benpasset blev superjobbigt och supersvettigt. Men det är ju så det ska vara right? som jag nämnde i tidigare inlägget så blev fokusen på framsida lår. Körde ju baksida och vader också men inte så många övningar. Dock brände det ändå där.
 
Framsida lår övningarna som jag körde:
squats x4
skjuta hare (vissa säger squats med ett ben) x2 på varje ben.
korta utfallssteg ca 25 stycken varvat med benspark x3
90° mot en vägg x2
 
fick en såndär bra brännande känsla i mina lår när jag körde det här så det kan vara värt att testa.
inte ofta jag bjussar på sånna här sexxiiga cambilder 
 

LEGDAY💪

Låter rubriken tala👆 har laddat med goda proteinpannkakor till frulle så nu bär det av. Hade tänkt lägga mest fokus på framsida lår idag. Känslan när det bränner i låren efteråt. Den är ganska bra den. Vi hörs efteråt. Hade tänkt berätta om lite kortsiktiga mål med träningen så kika in lite senare om ni är intresserad av att veta det.

Skulle publicerats vid 12.


RSS 2.0