#icaniwill

Dags att träna nu. Blir en powerwalk till gymmet. Där ska axlar och mage avklaras sedan går jag en powerwalk hem igen. Nu är jag taggad!

Gammal bild.


💅

Så länge sedan jag tog mig tid att måla naglarna mina. Men nu hade jag åssit å göra så jag har klippt av dem lite, filat och målat dem med ett mintgrönt nagellack💅✨


Fick hem detta från gymgrossisten idag💪✨

.


Dunderbollar

Tänkte att nu när jag ändå sitter i bilen och inte har någonting att göra så kan jag ju skriva upp receptet på mina dunderbollar. Dock så har jag ju inte bilderna på ipaden så det får bli ett bildlöst recept.

Dunderbollar.

Jag gick inte efter något speciellt mått utan jag testade mig fram och lika så får ni också göra. Men man får uppskatta och smaka av smeten. Då får alla den som de själva vill ha den.

Det du behöver är: nötter (jag använde mig av mandlar och cashewnötter och et blev super) havregryn, dadlar eller russin (jag tog inget av dem på grund av att jag inte tycker om något av dem och om ni frågar mig så säger jag att det blir godare utan. Kakao, mjölk, svart kaffe, honung, Kokos att rulla bollarna i, matberedare och stavmixer.

1. Jag började med att mixa sönder nötterna med stsvmixern. Man kan ju höra allt i matberedaren men jag ville ha mina nötter i lite större bitar och inte bara ett pulver så jag tog stavmixern till det.

2 när jag mixat alla nötter så stoppade jag ner dem i matberedaren. Där stoppade jag även i kakao. Hur mycket kakao du behöver beror ju helt på hur stor sats du gör och hur mycket du tycker om kakao. Men man kan ju börja med lite och sen stoppa i mer om det behövs. Mixa kakaon så den fördelas jämt med nötterna. Tar Max några sekunder.

3. Stoppa i havregryn, mjölk och kaffe. Snåla inte med havregrynet det fyller ut bollarna bra och de blir inte lika kompackta. Mjölk och kaffe behövs det inte så mycket av så ös inte på med det. Mixa ihop smeten tills den är jämn. Den ska inte vara torr och inte blöt. Mittemellan. Den blir ju lite kladdigare senare då du ska he i honungen.

4. He honungen som du tänker använda i en mugg och stoppa den i micron i kanske 15 sekunder så att den blir rinnigare för då fördelas det lättare i smeten. Jag tog ganska mycket honung så att de ska smaka sötare. Utan honungen så tror jag inte de smakar så bra. Mixa tills honungen fördelats då är smeten klar. Med matberedaren så behöver du inte mixa länge alls innan allt fördelas till en jämn smet.

5. Stoppa sedan in den i kylskåpet ett tag. Det behövs inte mer än 10-15 min.

6. Rulla sedan bollarna i kokos och förvara dem i frysen.

Sist men inte minst SMAKA!


Gårdagen blev en hemmakväll i husvagnen. Direkt vi kom hem från matchen så började det regna, vilket det även gör idag. Så jag satt och tittade på 90210 i princip hela kvällen.

Idag så är det dags för hemfärd. Har inget mer planerat än att jag ska avklara ett axel och magpass på gymmet. Uppdaterar er mer senare när jag kommer hem. Då tror jag nog att jag ska lägga in receptet som jag lova er!


😍

Ligger i matkoma efter middagen. Gud vad jag åt. Och gott var det. Sista matchen vann dom. Det var ju kul eftersom dom inte har vunnit någon annan. Vi hade tänkt fara och titta när 00erna spelar nån finalmatch och sen kanske spela lite minigolf.

Som ni kanske ser så är jag inte bara lite beroende av cola zero, kärlek på burk❤❤❤


Jun. 29, 2013

Har haft slut internet ett tag därför har jag inte bloggat. Tänkte sammanfatta lite smått. Torsdag åt jag ute med mina brutts och sen for vi till mig å grilla. Fredag jobba jag min sista arbetsdag sen for jag till Piteå. Dom flesta vet nog om att det är psg i helgen och vi har därför husvagnen på havsbadet. Igår han vi på nattshoppingen ett tag och jag fick med mig det på bilden + en blus och en present till min stinkis som snart fyller år. Nu ska jag titta när syrran spelar. Vi hörs!


Jobbjobbjobb😴

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Vi han med att bada på lillstrand. Vi hade med oss lite frukt och min älskling cola zero❤❤ vi var där ganska länge och de var ändå himla varmt. Inte klagar jag! Sen for vi vidare till Jenny för att grilla lite pinnbröd. Jaja nu ska jag iväg till jobbet och sen ska jag till Stina och bada.


Mys

Drar snart med mina bruttor till lillstrand och myser och har lite picknick. Vi får se om jag doppar mig ikväll. Brukar ju alltid vara först i. Ingen badkruka här inte! Jaja vi hojres.


😒

Har suttit nu ett tag och försökt få över bilderna till datorn. Har ca 3000 bilder på mobilen så jag tror att det är dags att föra över dom till datan nu. Egentligen borde jag ha gjort det för länge sen men jag visste att jag skulle behöva krångla sönder med det så jag väntade ist. Typical me. Med mitt tålamod så funkar inte sådana saker. Får vänta till pappa kommer hem. Hörs!


👍

Dunderbollarna blev faktiskt riktigt goda så därför tänkte jag lägga ut receptet på dem imorgon för jag ids inte ladda in bilderna på datan nu:) ska ta mig en boll och titta på lite tv nu. Vi hörs imorgon!


Dunderbollar

Drar ner på byn för att köpa lite nötter efter som jag hade tänkt pröva baka dunderbollar. Berättar sen hur det blev😊


Jun. 23, 2013

Halloj mina få läsare!

Sitter med en ansiktsmask och ska snart hoppa i duschen. Har inte tränat på två dagar så idag fick det bli ett intervallpass följt av axlar och mage på gymmet. När jag kom hem så åt jag en perfekt omelett. Det är väl det som jag har hunnit med. Känner att jag har blivit så lat och sover så länge på mornarna. Men det är ju sommarlov så man får ju unna sig lite mer sömn. Känns väldigt skönt att jag bara har en vecka kvar att jobba! Då ska jag njuta och hoppas att det tittar fram mycket sol!


🌸🌸🌸

Midsommarafton igår spenderades både hos Emmy och Lisa. Vi var kanske fyra familjer. Vi började med sillunch hos Emmy. Äter dock inte sill men det fanns annat till oss som inte tycker om de. Vi var där till 5 ungefär då vi började förflytta oss till Lisa. Blev grillat till middag. Inte helt fel asså. Vi försökte även klä en midsommarstång. Vilket vi misslyckades med så papporna fick ta över. Jag och Lisa lyckades även skicka hem lite kläder sådär på kvällskvisten. Hade iaf en riktigt trevlig kväll.

https://cdn3.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51c57c8bddf2b343422f5afe.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51c57ca2ddf2b34400224288.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51c57caaddf2b3436e21e9ac.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51c57cb3e087c320d2a156d8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2948618/6-3/pic_51c57cf9ddf2b342a85d2b91.jpg" class="image">


Hehe

Nu ni! Har tänkt blogga flera gånger men det har tjorvat med publicering och allt sånt. Ibland orkar jag inte blogg.se men iaf. NU blir det av. Jobbade som vanligt idag till halv 4. For sedan till Lisa och var med henne, Malin och Emmy. Vi grillade mat. ( Lisa grillade vi bara chilla på, hehe) det satt riktigt bra i magen. Även rabarberpaj och glass slank ner i magen, ops! Vi pratade och hade det trevligt. Nu hade jag tänkt avrunda så att ni orkar läsa detta. Chaooooo


Hehe

Hade tänkt lägga mig i solen och få lite färg men detta är vad jag ser när jag kommer ut i bikini insmörjd och allt. Fuck svensk sommar säger jag bara!


😴

Ligger i soffan och tittar på lite tv. Blir nog en tidig kväll eftersom jag börjar jobba imorgon. Nyberga är det som gäller. Har faktiskt inget mer sommarjobb planerat men vi får se senare under sommaren om det kommer upp något.


💪

Just avklarat ett armpass. Gode så skön känsla så här efteråt. Ska dricka upp mitt prottepulver så mina armar växer och blir stora 💪 sen bär det av hemåt. Vi får sedan se vad dagen har att erbjuda😊


K&h

Går kvällen blev inte alls som väntat så det var ganska trist. Tog mig sovmorgon till 10 ungefär. Vid tolv tiden så for jag Stina och wilma upp på byn för att kolla på kraft&hälsa mästerskapen. Riktigt kul att se faktiskt vi kom hem för ett tag sedan och han även äta en god kycklingsallad på centrum och köpa mig ett par nya byxor och en blus.


Smygtitt

.


🎊

Igår så for jag till Sanna på dagen. Där var även vendela och Moa. Vi gjorde klart våra lakan till vagnen. (Går ju ut 9an så vi åker traktor efter examen) efter det så stack jag Sanna och Moa och bada. Gode kallt var det men. När jag kom hem låg jag i solen ett bra tag. Senare på kvällen hjälpte jag några pojkar att pynta vagnen med ris och ballonger.

Och idag går jag ut 9an!! Fy vad kul!🎉🎊🎁


Värme

Dagens gympass är avklarat och nu ligger jag ute i solen med en ljudbok i öronen.


Jun. 06, 2013

Klev just upp så jag hade tänkt käka lite frulle och sen dra till gymmet. Gårdagskvällen med bruttorna blev superbra och måste verkligen göras om. Filmade till och med en video som jag ska lägga upp på bloggen lite senare. Här kommer iaf några bilder.


Jun. 05, 2013

Träningsverken är verkligen sjuk i mina ben ojoj. Trött i hela kroppen och huvve så jag har precis vaknat upp från en liten pn. Idag var det karneval och det sista som jag gjorde på älvåkraskolan. Känns härligt men ändå tråkigt att behöva säga hej då till klassen på fredag. Ikväll ska jag dra till Sanna och spendera kvällen där med henne och några andra bruttor. Det har börjat spricka upp på himlen så vi hoppas på att det blir varmare!

Tog faktiskt några bilder idag som jag tänkte bjussa på


Jun. 04, 2013

Jag suger ju som sagt på att fota med mobilen men jag lyckades iaf ta 4 bilder från kvällen. Kvällen blev bra så nu hade jag tänkt sussa.


Finish!✨

.


Jun. 04, 2013

Benpasset blev stenhårt men aproligt. Trapporna ner till omklädningsrummet blev min värsta fiende efteråt. Trog bara sisådär några år att ta sig ner. Nu ska jag dricka upp mitt prottepulver och sen bege mig hem.

Om ni vill se hur snygg jag är då Jag tar i så tittar ni på bilden längst ner. Annars titta inte. (Ni tittar på egen risk)


Jun. 04, 2013

Sitter hemma nu med Stina. Vi har en sisådär 2 timmars lång rast så vi orkade inte sitta på skolan. Vårat lag sög på brännbollsturneringen och dessvärre så gjorde även vädret det. Tror jag har frusit sönder ett antal tår och fingrar. Jaja. Om ett tag bär det tillbaka mot skolan för att se lärarmatchen, helt ointressant enligt mig. Chaoooo


💪

Klassens dag blev toppen. Känns så konstigt och tråkigt att vi bara är en klass i 4 dagar till. Dagen i övrigt har bestått av ett skitkul pass med Kristofer. Nuggets till middag. Soffhäng till top model. Imorgon är det brännbollsturnering, benpass och avslutningsmiddag med 9orna som står på schemat. Vi hörs!


😒

Sitter på klassens dag och gör absolut ingenting. Vi hade då inte vädret på våran sida bara för att vi ska vara ute hela dagen. Hoppas det ändå blir roligt!


Halloojsan! Min helg blev lyckad och har hunnit med ganska många saker. I fredags så blev det gymmet vid 12 då vi sluta. Drog direkt till frissan sen och när jag var klar där så kom Stina. Vi käkade en god middag och sen så drog vi till lillstrand för att bada för första gången i år. Och vet ni det var inte alls så kallt som jag trodde så det var inga problem å hoppa i. Vi var där ett bra tag och bara mös. När vi kom hem till mig så prövade vi på att göra kesellaglass. Skitgott och superenkelt! Det enda man behöver är kesella vanilj och massa bär. Vi hade hallon.

Lördag så klev jag upp vid 7. Landade på gymmet vid 8 och körde då slut på mina biceps och triceps. Sen hem äta duscha och sånt innan jag drog till stugan för att putsa fönster. Varmt som fan i inglasningarna men men. När jag kom hem så bör jag bara om innan jag drog till Jenny för att mastra lite i köket. Vi grillade kött med klyftpotatis. Och jag kan väl säga att vi behöver träna på det där med att grilla;) sen kom Stina och vi mös på.

Idag ska denna dag bestå av endast slappande. Ska förresten färga min utväxt som är enorm!

Jag ska bli bättre på att ta kort till bloggen!!


RSS 2.0